Skip to main content
Loading Događaji

« Svi Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

ENRESSH Webinar on Evaluation of Artistic Research

26.04.2023 @ 14:00 - 15:00

U suradnji s institutom Research on Research (RoRI), European Network for Research Evaluation in the Social Sciences and the Humanities (ENRESSH) predstavlja novi webinar u svojoj seriji o vrednovanju istraživanja. Ovaj put usredotočit će se na umjetničko istraživanje i njegovo vrednovanje u sustavima financiranja istraživanja temeljenih na izvedbi.

Iako su sustavi vrednovanja istraživanja i financiranja temeljenog na izvedbi već istraženi, vrednovanje umjetničkog istraživanja i dalje ostaje nedovoljno istražena tema. Upravo zato, ovaj webinar će se usredotočiti na aspekte vrednovanja umjetničkog istraživanja u kontekstu sustava financiranja temeljenih na izvedbi. Osim formalnih definicija, bit će riječi i o tome kako one mogu, ali i ne moraju uvijek odražavati ono što se smatra istraživanjem, posebno kada su u pitanju SSH istraživanja.

Kamila Lewandowska (Sveučilište u Varšavi) će u svom predavanju pružiti pregled vrednovanja umjetničkog istraživanja u sustavima financiranja istraživanja temeljenih na izvedbi diljem Europe te se dotaknuti složenih kriterija kvalitete za umjetničko istraživanje.

Drugo predavanje koje će održati Florian Vanlee (ECOOM-VUB) pružit će konkretan primjer kako transformirati zahtjeve kako bi se bolje odrazila produkcija umjetničkog istraživanja u sustavima financiranja istraživanja temeljenih na izvedbi.

Pridružite nam se na  webinaru 26. travnja u 14:00 sati CEST i saznajte više o vrednovanju umjetničkog istraživanja u sustavima financiranja temeljenih na izvedbi.

Prijave su moguće na poveznici: https://www.eventbrite.com/e/enressh-webinar-on-evaluation-of-artistic-research-tickets-617372667267?aff=erelexpmlt