Skip to main content
Loading Događaji

« Svi Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

OpenAIRE jutarnja kava uz razgovor o tečaju “Data Steward” Sveučilišta u Beču

04.04.2023 @ 09:00 - 10:00

Free

Prosljeđujemo poziv na sudjelovanje u zanimljivo online predstavljanje iskustava s osmišljavanjem i provođenjem tečaja “Data Steward”.

Svi angažirani u dizajn tečaja za obuku upravitelja podataka (engl. data steward) pozvani su na jutarnju kavu uz razgovor s Monikom Bargmann i Terezom Kalová. Monika i Tereza podijelit će svoja iskustva u kreiranju i vođenju tečaja “Data Steward”. Tečaj sadrži pregled modula i sadržaja, početni pregled kurikuluma radionica o upravljanju podacima i druge savjete. Tečaj se održava na engleskom jeziku, traje 2 semestra, dio je kontinuiranog programa obrazovanja poslijediplomskog studija na Sveučilištu u Beču za  istraživače i podršku istraživačima, te donosi 15 ECTS bodova, a na završetku se dobije certifikat Sveučilišta (engl. Certificate of the University of Vienna).

Više o tečaju i iskustvima njegova provođenja poslušajte 4. travnja 2023. u 9 sati putem Zoom-a, a prijaviti se možete na poveznici: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZcofu6srD4pE9bHkUiWtU-RR0TubOSDey3C .

Lokacija

Online